99.8 υδρόφιλο καπνισμένο πυρίτιο υψηλής αγνότητας για το μαλακό γυαλίζοντας πράκτορα μετάλλων

Τόπος καταγωγής Πόλη Jiaozuo, επαρχία Henan, Κίνα
Μάρκα Jinshengwei
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Βαθμός 1
Ποσότητα παραγγελίας min 1 τόνοι μητρών
Τιμή $100-1000
Συσκευασία λεπτομέρειες 1, τσάντα PP μέσα στην τσάντα 2, καθαρό βάρος PE 25kgs/50kgs/1000kgs, ή όπως προσαρμόζεται
Χρόνος παράδοσης 3-5 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, D/P, D/A, L/C, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 2000 τόνοι το μήνα
Λεπτομέρειες
όνομα Ο λευκός Μαύρος άνθρακα Μοριακός τύπος SiO2*H2O
Χρώμα λευκό/γκρι Εμφάνιση Σκόνη/άμμος/κοκκώδης
Σημείο τήξης 1610°C Σημείο βρασμού >100 °C
Κωδικός ΕΣ 2811229000 Κύρια Προϊόντα Αποσκληρυντικό υφάσματος, καπνισμένο πυρίτιο, λάστιχο σιλικόνης μιγμάτων
Υψηλό φως

ενυδατωμένη σκόνη πυριτίου

,

νανο σκόνη πυριτίου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Άσπρο καπνισμένο πυρίτιο σκονών των Μαύρων άνθρακα για το μαλακό γυαλίζοντας πράκτορα μετάλλων

 

Εφαρμογές:

Λόγω του μεγέθους μικρών μορίων της, η συγκεκριμένη επιφάνεια είναι μεγάλη, επομένως η δύναμη προσρόφησης επιφάνειας, ενέργεια επιφάνειας, υψηλή χημική αγνότητα, καλή εκτέλεση διασποράς, αντίσταση θερμότητας, αντίσταση έχει τη συγκεκριμένη απόδοση, με την άριστο σταθερότητα, την ενίσχυση, την πυκνότητα και thixotropy, και τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά της στον τομέα των ακαδημαϊκών πειθαρχιών, που έχουν την επίδραση που δεν μπορεί να αντικαταστήσει. Ευρέως χρησιμοποιημένος στις διάφορες βιομηχανίες ως πρόσθετη ουσία, το μεταφορέα καταλυτών, την πετροχημική βιομηχανία, το decoloring πράκτορα, matting τον πράκτορα, το λαστιχένιο ενισχύοντας πράκτορα, τον πλαστικό γεμίζοντας πράκτορα, thickener μελανιού, το μαλακό γυαλίζοντας πράκτορα μετάλλων, τη μόνωση και το αδιαβατικό υλικό πληρώσεως, ανώτερα καθημερινά καλλυντικά που συσκευάζουν και που ψεκάζουν τα υλικά, την ιατρική, την προστασία του περιβάλλοντος και άλλους τομείς.

 

Η συγκεκριμένη περιοχή επιφάνειας προσρόφησης αζώτου (m2/g) 200±30
διαλογές 45μm (mg/$l*kg) ≤ 250
Απώλεια σε ignition/% ≤ 2.5
Πυρίτιο content/% ≥ 99.8
Αναστολή pH 3.7~4.5
Al2O3 ικανοποιημένο ≤ (mg/$l*kg) 400
TiO2 ικανοποιημένο ≤ (mg/$l*kg) 200
Fe2O3 ικανοποιημένο ≤ (mg/$l*kg) 30
Άνθρακας content/% ≤ 0,2 ΣΕ SIO2
Χλωρίδιο ικανοποιημένο ≤ (mg/$l*kg) 250
105℃ volatiles/% ≤ 3.0
Πυκνότητα βρυσών/(g/dm3) 30~60

99.8 υδρόφιλο καπνισμένο πυρίτιο υψηλής αγνότητας για το μαλακό γυαλίζοντας πράκτορα μετάλλων 099.8 υδρόφιλο καπνισμένο πυρίτιο υψηλής αγνότητας για το μαλακό γυαλίζοντας πράκτορα μετάλλων 1

 

Αποθήκευση και μεταφορά συσκευασίας:

 

αυτό το hydroscopicity προϊόντων είναι ισχυρό, με περισσότερα από τρία στρώματα της συσκευασίας τσαντών βαλβίδων εγγράφου του Κραφτ, χρησιμοποιώντας τις μηχανές κενής συσκευασίας, αυτόματη συσκευασία. Το καθαρό περιεχόμενο κάθε τσάντας είναι 10 κλ, που διαμορφώνουν τους κανόνες πλήρους κυβοειδούς. Η μεταφορά υπό μορφή δίσκου, τεθειμένος καταρράκτης 10, έκανε ολόκληρη την άνεμος σφραγίδα ταινιών τεντωμάτων. Παρακαλώ αποθηκεύστε σε μια δροσερή, ξηρά θέση, τις μεταφορές με τη βροχή ή τα μέτρα πρόληψης ρύπανσης.

99.8 υδρόφιλο καπνισμένο πυρίτιο υψηλής αγνότητας για το μαλακό γυαλίζοντας πράκτορα μετάλλων 299.8 υδρόφιλο καπνισμένο πυρίτιο υψηλής αγνότητας για το μαλακό γυαλίζοντας πράκτορα μετάλλων 3

 

 

Εργοστάσιο:

Το χημικό κοβάλτιο φθορίου Jinshengwei Jiaozuo, ΕΠΕ ιδρύθηκε περισσότερο από 15 έτη, τα οποία ειδικεύτηκαν στην παραγωγή της μεγάλης έκτασης του κρυόλιθου νατρίου, του κρυόλιθου καλίου, του λευκού Μαύρου άνθρακα, του φθοριδίου αλουμινίου, του φθοριδίου νατρίου και άλλου ανόργανου φθοριδίου. Προς το παρόν εξ:άγω στη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδία, το Ιράν, την Ιαπωνία, την Κορέα και τη Μέση Ανατολή. Τα προϊόντα μας έχουν λάβει τον υψηλό έπαινο από τους πελάτες μας στο εξωτερικό λόγω της άριστης ποιότητας και των ανταγωνιστικών τιμών τους.

99.8 υδρόφιλο καπνισμένο πυρίτιο υψηλής αγνότητας για το μαλακό γυαλίζοντας πράκτορα μετάλλων 4