Να στείλετε μήνυμα
Jiaozuo Eversim Imp.&Exp.Co.,Ltd
Jiaozuo Eversim Imp.&Exp.Co.,Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Jiaozuo Eversim Imp.&Exp.Co.,Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχετικά με εμάς
Επαφές
Επαφές: Mr. David
Φαξ: 86-391-7687788
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Jiaozuo Eversim Imp.&Exp.Co.,Ltd

Κύρια αγορά:
Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος:
Κατασκευαστής , Εξαγωγέας
Εμπορικά σήματα:
Εβερσίμ
Αριθ. των υπαλλήλων:
50~200
Ετήσια πωλήσεις:
10,000,000-15,000,000
Έτος που καθιερώνεται:
2015
PC εξαγωγής:
10% - 20%
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Η Co. εισαγωγών & εξαγωγής Eversim Jiaozuo, ΕΠΕ είναι μια βασισμένες στην τεχνολογία παραγωγή, μια επιστημονική έρευνα και μια εισαγωγή και μια εξαγωγή επιχειρηματικής ενσωμάτωσης. Το καταχωρημένο κεφάλαιο είναι 3 εκατομμύρια, και ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων είναι περισσότερο από 60. Η επιχείρηση δίνει προσοχή στην τεχνολογία, στρατολογεί τα ταλέντα, πιστεύει σταθερά στην έννοια της επιστήμης και της τεχνολογίας, και έχει δημιουργήσει την καινοτόμο ομάδα ελίτ του, συμπεριλαμβανομένων 2 μηχανικών και 5 επιστημονικών ερευνητών, που αφιερώνονται στην αναβάθμιση και την ανάπτυξη της διαδικασίας παραγωγής των ανόργανων αλάτων φθοριδίου - κρυόλιθος και κρυόλιθος καλίου.

Η επιχείρηση εξερευνά ενεργά και καινοτομεί ανεξάρτητα, χρησιμοποιώντας τη διεθνώς προηγμένη διαδικασία παραγωγής του κρυόλιθου - fluorosilicate νατρίου μέθοδος (fluorosilicate μέθοδος) για να παραγάγει τον κρυόλιθο και να παραγάγει από κοινού την τεχνολογία πυριτίου, εφαρμόζοντας αυστηρά τα εθνικά πρότυπα GB4291-2007, παράγοντας τα αλατισμένα προϊόντα φθοριδίου πράσινα, προστασία του περιβάλλοντος, χαμηλές εκπομπές. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στη σκόνη, την άμμο και άλλα φυσικά κράτη και μπορούν να προσαρμοστούν για να καλύψουν τις απαιτήσεις πελατών. Το κύριο προϊόν, κρυόλιθος, έχει μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 30, 000t, του κρυόλιθου καλίου μέχρι 50, 000t, και των υποπροϊόντων του πυριτίου 7, 000t, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στα λειαντικά, τη μεταλλουργική ρίψη, την κεραμική γυαλιού, το καλώδιο και το συλλίπασμα συγκόλλησης, τα πυροτεχνήματα, τα πυρίμαχα υλικά, την επεξεργασία αλουμινίου, την ηλεκτρονική, τη στρατιωτική βιομηχανία και άλλες βιομηχανίες. Με την ισχυρή δύναμη και την άριστη ποιότητα, η επιχείρηση έχει καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με πολλές επιχειρήσεις, και οι χρήστες είναι σε περισσότερες από 20 επαρχίες και περιοχές στην Κίνα, και εξαγόμενος στην Ιαπωνία, την Κορέα, το Ιράν, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες, και είμαι καλά - λαμβανόμενος από τους χρήστες.

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη κεντρική περιοχή της Κίνας, με μια ανώτερη γεωγραφική θέση. Δεσμευμένος στην παροχή των πελατών το ανόργανο φθορίδιο, δεκαετίες συσσώρευσης είναι μόνο να λάβει τη ικανοποίηση πελατών, και να ανυπομονήσει να καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη και σταθερή συνεργασία με τις κατασκευές και τους εμπόρους σε όλο τον κόσμο

OEM/ODM

1. Η επιχείρησή μας ακολουθεί ότι η ιδέα «του πελάτη είναι Θεός». Θα συστήσουμε τα καταλληλότερα προϊόντα για τους πελάτες σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Τα προϊόντα μας είναι υψηλού - ποιότητα και χαμηλή τιμή, η οποία είναι βασισμένη στην απαίτηση των πελατών. Η παραγωγή μας είναι πολύ υψηλή και έχουμε αρκετό απόθεμα για να παραδώσουμε τα αγαθά στην πρώτη φορά. Επιπλέον, θα σας στείλουμε τα ελεύθερα δείγματα για τη δοκιμή σας πριν από την επίσημη διαταγή.

 

 

Η ομάδα μας

Jiaozuo Eversim Imp.& Exp. Co., Ltd.has περισσότεροι από 120 υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένων 4 ανώτερων μηχανικών και 15 επιστημονικών ερευνητών nangao. Έχει δεσμευμένο στη βελτίωση παραγωγής και διαδικασίας του ανόργανου φθοριδίου-συνθετικό φθορίδιο αργιλίου κρυόλιθου και καλίου.